Brug tidtagning i din hverdag

mm22

Der er flere situationer, hvor det er praktisk at have et stopur. Det drejer sig selvfølgelig om situationer, hvor du får brug for at tage tid. Det kan for eksempel være i forbindelse med sport, i forbindelse med madlavning og med lektielæsning eller lignende.

Vil du gerne tage tid på en meget nøjagtig og tydelig måde, så kan du med fordel downloade et digitalt online stopur.

Læsning på tid

Læg et online stopur på dit skrivebord eller på din telefon

Et stopur skal gerne være tilgængeligt. Det skal være nemt at finde og nemt at bruge. Dette online stopur kan sagtens leve op til begge krav, som du med rimelighed kan stille til et stopur. Det kan ikke andet end at tage tid, så derfor er det super nemt at bruge.

Hvis du har stopuret liggende på din telefon, så vil du stort set altid have det ved hånden. Dermed er du fri for også at skulle have et traditionelt stopur med i lommen. Efter ganske få tryk på din telefon er dit digitale online stopur sat i gang.

Madlavning på tid

Hvad kan et online stopur bruges til?

Et online stopur kan bruges til nøjagtigt det samme, som et analogt stopur kan. Mange bruger et stopur i forbindelse med sport. Her kan du dyste mod dig selv i forhold til, hvor meget du kan præstere på en given tid. Det kan være en stor motivationsfaktor for mange.

I forbindelse med madlavning er det også virkelig praktisk med et stopur. Det kan dermed erstatte det traditionelle æggeur, og det kan tilmed være mere nøjagtigt.

Når det kommer til lektielæsning, er et stopur også genialt at bruge. Når barnet for eksempel skal læse i 15 min. hver dag, så vil et stopur løbende kunne vise tiden, og det kan sige en lyd, når tiden er gået. Det kan være med til at gøre 15 minutter mere konkret for et barn, som ikke selv kan fornemme, hvor længe det er. Bruges stopuret i skoler eller institutioner, så er tallene på skærmen store nok til, at alle kan se dem.

Der kan også være andre situationer, hvor et online stopur kan være smart at bruge. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *