De mange fordele ved e-cigaretter

mm22

Ryger du på nuværende tidspunkt tobak? Bliver du nysgerrig når du ser de mange folk på gaden med en e-cigarret i hånden? Hvis svaret på disse spørgsmål er ja, så er dette faktisk til at forstå. Der er nemlig par væsentlige fordele ved at ”Vape”, fremfor at ryge almindelig tobak.

Fritid og livsstil

Det er sundere 

Selvom e-cigaretter bestemt ikke er så sunde som æbler, så er de alligevel langt sundere end cigaretter og andre tobaksprodukter. Faktisk viser undersøgelser nemlig, at e-cigaretter kan være op til 90% mere sunde end f.eks. cigaretter. Dette skyldes nemlig, at du ikke længere vil indoptage hverken tjære, kulilte eller andre af de over 5000 giftstoffer man finder i almindelige cigaretter. Og dette vil bestemt kunne mærkes på helbredet.

Det lugter ikke

En af de ting der tiltrækker mange er, at e-cigaretter overhovedet ikke lugter. Ved at skifte til e-cigaretter, så kan du nu øjeblikkeligt vinke farvel til den sure lugt der er tobaksrygernes faste følgesvend.

Du styrer selv dit nikotinniveau

E-cigaretter er desuden også langt mere brugertilpassede til de individuelle brugeres behov. Du kan nemlig selv styre hvor meget nikotin din væske skal indeholde. Hvis du f.eks. er storryger, så kan du nemlig uden problemer vælge en e-væske med et højt nikotinindhold på f.eks. 12mg. Hvis du til gengæld ryger mindre, så kan du i de fleste tilfælde kunne klare dig med en e-væske med 3mg nikotin.

Mode og trend

Du får lige så meget damp du ønsker

E-cigaretter kommer også i mange forskellige modeller, der gør det nemt at styre den mængde damp enheden vil producere. Kvalitetsmærker såsom SMOK er verdens mest kendte e-cigaret mærke, og har helt sikkert også en enhed til dig. Afslutningsvist, så kan du få væsker i alle smage under regnbuen. Og dette kan man bestemt ikke sige om almindelig tobak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *