Skab en sund hverdag for dig og kollegaer

mm22

Mange mennesker bruger rigtig lang tid på deres arbejde. Det er måske endda der, hvor de lægger størstedelen af døgnets vågne timer. Netop af den grund er det vigtigt, at man sørger for, at man altid har det godt sammen med sine kollegaer. Udover, at det rent fællesskabsmæssige er vigtigt er rammerne også vigtige. Det er vigtigt, at man har nogle rammer der passer til en. Det er forskelligt i hvor høj grad man har medbestemmelse. Der er nemlig dem, som altid vil opleve, at de ikke har så meget at sige. Det kan være, at de arbejder i en stor organisation. Her vil der ofte ske det, at man faktisk ikke har så meget at sige. Det kan være med til at gøre, at man faktisk finder ud af, at man skal finde et andet arbejde. For så kan man finde et kontor, hvor man selv har noget at sige. Så kan man blandt andet selv være med til at bestemme menuen. At få den rette mad man kan lide er noget af det vigtigste man kan forestille sig. For det er med til at gøre, at man har det godt i kroppen. 

Lækre bær

Møblerne på kontoret er vigtige

En af de ting, som er vigtige på kontoret er møblerne. Læs mere her for at finde ud af hvad du kan gøre for at gøre dit kontor bedre indrettet. Lige når man flytter ind på et kontor kan man være tilbøjelig til at foretage dårlige valg. Det kan være, at man uden at tænke over det faktisk foretager nogle meget uhensigtsmæssige valg. Det behøver dog ikke være sådan. For man kan lige så godt overveje om ikke det kunne være en ide at foretage nogle gode valg. Det kan være, at det så vil tage noget længere tid at indrette sit kontor. Ikke desto mindre er det al tiden værd. 

Det kan være, at man så finder ud af, at det faktisk er en god ide at have en sofa med en chaiselong. Det er en skøn ting, som kan være med til at gøre, at man kan ligge bedre på sofaen. Det kan sagtens være, at man har brug for en lur på et tidspunkt. Det er der nogle arbejdspladser der ikke tolererer. Andre arbejdspladser accepterer dette rigtig meget. De kan endda være med til at fremme det. For der er visse mennesker der har brug for en lur og det skal de have lov til. Netop i det tilfælde er det en rigtig god ting at have en chaiselong. 

Olie

Dyrk yoga på kontoret

Noget af det du kan gøre er, at du kan dyrke yoga på kontoret. Du kan også dyrke andre former for sport eller holdsport på kontoret. Det kan være noget, som I gør sammen som kollegaer. For så kan I nyde, at I gør noget der både er sundt og godt for alle. 

Er du selv god til yoga kan du også undervise de andre i yoga. Så kan du have nogle timer hvor du lærer andre hvordan man underviser i yoga. På sitet http://yogatips.dk/ kan du få gode tips hertil. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *