Sådan får du hverdagen til at fungere

mm22

Det sker, alt for tit, at vi bliver stressede og ulykkelige i vores hverdage. Danskerne er særligt gode til ikke at lade sig forstyrre af noget, heller ikke egne følelser og indre problematikker. Det kan både være fysiske ting som problemer med ryg og holdning. Men det kan også være ting, der foregår inde i hovedet.

Søskende

Skal  det være villa, volvo og hund? eller noget helt andet?

Når vores voksenliv begynder, er der en del spørgsmål der skal svares på. Først og fremmest skal der tages stilling til, hvilket liv man ønsker og hvordan det skal leves. Hvilken person man gerne vil være, og hvordan man ønsker at være overfor andre. Dette er nogle store spørgsmål, der naturligvis ikke kan besvares på samme tid og gøres hurtigt. Disse spørgsmål skal overvejes og tænkes over i en rum tid, inden svarene er klar til at komme. Hvis man ikke får overvejet disse spørgsmål, kan det hurtigt blive en trist affære at påbegynde sit voksenliv, hvis det var noget helt andet man ville. 

Husk at nyd hinanden i de små øjeblikke 

Er man i en familie, og ønsker at bruge tid og kræfter på denne, så må der ofres og prioriteres. Det kan bestemt være hårdt at være gift, have hus og børn samtidig med at skulle varetage egne, personlige behov. Det er vigtigt at gøre ting sammen, med familien som støtte eller hente hjælp udefra, i form af f.eks. venner. Det bliver hurtigt uoverskueligt, hvis man blot begynder at snakke om ens egen situation, og ikke handler aktivt i den. Man kan eksempelvis prøve med nogle sjove aktiviteter som crosstrainer eller andet, hvor man bruger kroppen og er aktiv.

Mor

Derfor bliver vi stressede i en uharmonisk hverdag 

Vi oplever, desværre, at flere og flere af vennerne og familiemedlemmer bliver stressede og kede af det, i hvad der ligner en fuldt ud funktionsdygtig hverdag. Det kan virke mærkeligt, at netop den person, vi regner for at være mest lykkelig, bliver ramt af stress eller bliver deprimeret. Der foregår altid utroligt meget under overfladen, og hvis disse behov eller problemer ikke bliver tilgodeset, finder man pludselig, nemt, sig selv i en presset situation, man ikke kan komme ud af alene. 

Hvor skal hverdagen foregå? 

Når vi har fået etableret, hvordan livet skal være, hvordan man gerne vil leve det, må man samtidig spørge sig selv, hvor det skal foregå. Er ens ønske at have børn og ægtefælle, kan dette gøres på mange måder. Børnefamilier kan overleve næsten overalt, om det så er i byen eller ude på landet. Der findes mange måder at have en familie på, det kræver blot at tage stilling til hvordan man ønsker at have den. Her kan du finde et god lån, så økonomien i hvert fald hænger sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *