Kridt løbeskoene og kom i form

mm22

Det kan være svært at finde motivationen til at tage ned og træne. Nogle finder det også pinligt, fordi de ikke kender maskinerne, og ved derfor ikke hvordan de skal indstilles. Og samtidig med det, så er der andre mennesker, der kan stå og glo på en.
Men for at gøre det nemmere for sig selv, kan man med fordel tage en løbetur et par gange i ugen. Det kan gøres i lokalområdet, og hvis man har noget skov eller natur i nærheden, er det en god måde at komme ud.

Mand står og kigger på træer

Udforsk nærområdet

Det er ikke kun sundt at tage en løbetur, men det er også en god måde at se området, du bor i. Det er for sjældent, man går af veje, man ikke kender, og det er federe at gøre med en løbe- eller gåtur. Hvis du har hang til at fare vild, bør du dog sikre dig at have en GPS eller et kort med, så du kan finde sikkert hjem. Alle smartphones har dog et kort, så hvis du har strøm på den, kan du også bruge den. 
Hvis du løbetræner med et hold eller bare gerne vil have en label på dine nøgler, kan du undersøge mulighederne for en nøglering med tryk via linket. Der kan du skrive dit navn og telefonnummer, så nøglerne kan blive leveret tilbage til dig, hvis du taber dem. Og hvis du løber med et hold, er det en fed måde at reklamere lidt for holdet.

Personer løber i skov

Det rette udstyr

Når man løbetræner, er det vigtigt at man kan komme af med sveden. Hvis det er koldt udenfor, kan man blive rigtig kold, hvis man sveder meget. Derfor skal man have noget tøj, der kan flytte sveden væk fra huden. Om sommeren skal man dog ikke blive for varm, da risikoen for at overophede og dehydrere stiger, og det kan være rigtig farligt. Hav derfor altid tøj på efter vind og vejr, så du ikke gør skade på dig selv ved et uheld.
Hvis det er koldt udenfor eller du ikke kan komme ud af en anden årsag, kan du springe på et løbebånd. Få inspiration til at købe dit næste løbebånd via dette link.
For selvom det er sundt at træne, må det også gerne være sjovt. Så jo nemmere man kan gøre det for sig selv, jo bedre. Men så er der heller ingen undskyldning for ikke at komme afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *