Sådan kan du på lovlig vis streame sport

mm22

Vi tager et kig på, hvordan du på lovlig vis kan streame sport, selvom du ikke har hverken Viaplay eller en masse kanaler. Du behøver heller ikke at være bange for, at du streamer fra en side, hvor du får en masse irriterende reklamer, der skal ødelægge dine computers holdbarhed og styrke.

Du har sikkert før oplevet, hvordan det er, at du sidder og skal til at se noget sport. Men du har ikke kanalen eller befinder dig et sted, hvor de ikke har kanalen. Hvad gør du? Svaret er faktisk ret simpelt. Streaming af sport er nemlig blevet nemmere, end det nogensinde har været. Det eneste, du skal, er at have penge på en bettingside. Så er du sådan set kørende og klar til at kunne streame fra den side, du vil se fodbold, håndbold, basketball eller lignende fra.

Computer til stream

Se kampe fra et hav af ligaer hos bookmakere

Du kan se en masse fodbold fra en række europæiske ligaer på blandt andet Danske Spil, bet365, Unibet og mange andre bookmakere. Det kræver bare, at du har penge på spillekontoen, og så er du klar til at se fodbold og andre sportsgrene på bettingsiden. Det er desværre ikke alle ligaer, der streames fra de mange bettingsider, men der er stadig et stort udvalg. Du vil blandt andet kunne se fodbold fra Serie A, La Liga, Holland, Portugal, Argentina, de lavere engelske rækker og meget mere. Det betyder, at hvis du vil se Cristiano Ronaldo for Juventus, er det ikke noget problem – det kan du bare gøre ved at have en bruger på eksempelvis Danske Spil.

Fodbold til stream

Hav penge på kontoen

Det eneste, du skal, er at have penge på kontoen. Du kan i princippet have 50 kroner eller mindre på kontoen, og så kan du se alt det fodbold, du vil. Så længe du vil, og så længe der er penge på din bruger. Derfor kan du reelt sige, at du kan se ubegrænset fodbold hos Danske Spil, hvis du bare har 50 kroner på kontoen. Det gør det hele meget nemmere for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *