Har du fået mange rynker på dine gamle dage? Få hjælp her

mm22

Rynker hører trods alt alderdommen til men nogle gange kan det også blive alt for meget. Og hvis man har rigtig mange rynker, så kan man hurtigt komme til at se ældre ud end man egentlig er.

Læs med her for at få nogle gode råd om hvordan du undgår rynker og hvad du kan gøre ved dem, hvis du allerede har fået dem. Læs med her hvis det har interesse.

Gammel kvinde

Pas godt på din hud

Vores hud er et af de vigtigste organer vi har på hele kroppen. Prøv blot at spørge en hudlæge.

Hvis vi ikke passer godt på vores hud fra dag et, så kan det hurtigt gå hen og give en masse sundhedsproblemer. Og vi kan meget hurtigt gå hen og få os en grim hud med en masse rynker. 

Den bedste måde at få en flot hud på er ved at behandle den ordentligt. Det kan du for eksempel gøre ved at stoppe med at ryge. Rygning påvirker mange ting i kroppen og den påvirker også din hud. Man kan hurtigt få en meget slidt og rynket hud af at ryge – især hvis det er en vane man har haft i mange år!

Derudover er det også en god ide at huske den der solcreme. Ja, det er vigtigt at gøre for ikke at få kræft. Men hvis du ikke vil have rynker, så er det også en god ide at huske den. 

Derudover kan det også godt betale sig at anskaffe nogle rigtig gode cremer i en god kvalitet, som passer til din hudtype. Har du fedtet eller tør hud? Det er noget en dermatolog kan hjælpe dig med at besvare og det er vigtigt at bruge en hudcreme, som passer netop til din type hud. 

Hudcreme

Når du allerede har fået rynkerne

Hvis du allerede har fået en del rynker i ansigtet og ned af halsen, så er der ikke andet at gøre end at søge rynkereducerende behandling. Dette kan du gøre på flere forskellige måder og der findes i dag op til flere midler for at få en mindre rynket hud. Du har derfor også en del muligheder at vælge imellem alt efter din præference. 

Du kan for eksempel vælge at lade dig operere. Det kan virke ret skræmmende at lægge sig under kniven på den måde, men det kan være en god måde at fjerne sine rynker på. Nogle gange kan man endda få en ikke-kirurgisk behandling, så man altså ikke skal skære for meget i huden. Det er eventuelt noget du kan undersøge.

Nogle mener også at bestemt cremer og lignende kan hjælpe med at fjerne rynker. Tag en snak med en dermatolog om dette, hvis du gerne vil vide mere herom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.