Hvordan bliver man selvstændig?

mm22

Hvordan bliver man selvstændig?

Drømmer du også om at være din egen chef og udforske dine egne idéer? Så er det måske tid til at springe ud som selvstændig. Hvis du endnu ikke ved så meget om hvordan du så lige skal gøre det, så er det bare med at læse videre. Find ud af hvilke krav der er ved forskellige selskabs- og virksomhedstyper, så du kan afgøre hvad du ønsker at opstarte.

Der er mange muligheder ude i verden. En af dem er at blive selvstændig. Du får muligheden for at arbejde for dig selv og gøre tingene på din egen måde. Så er det måske tid til at oprette dit helt eget selskab. Det kan du lærer meget mere om her.

Billede: unsplash

Oprettelse af anpartsselskab

Når du gerne vil stifte anpartsselskab også kendt som et ApS, er der nogle ting der skal være på plads. Du skal have en startkapital på 40.000 kroner, og der skal indbetales et registreringsgebyr på 670 kroner. Der er også andre ting der skal være på plads som vedtægter og forskellige dokumenter. Alt dette går bare lidt nemmere med Nem Advokat. Oprettelsen vil gå hurtigere og lettere end nogensinde. I løbet af blot få dage har du fået oprettet dit helt eget anpartsselskab. Læs mere omkring hvilke fordele og ulemper der er ved anpartsselskaber og find ud af om det er noget for dig.

Få en tryg og behagelig oplevelse, der guider dig igennem oprettelsen af dit selskab. Med erfarende rådgivere, der har hjulpet med at stifte over 21.000 selskaber. Få styr på alle dokumenter, krav og så videre og modtag god juridisk rådgivning gennem hele processen. Du kan læse mere omkring hvad der tilbydes, når du arbejder med Nem Advokat og find ud af om det passer til dig og dine behov.

Oprettelse af holdingselskab

Få hjælp til at oprette dit eget holdingselskab. Her er der krav om driften af selskabet samt indholdet af selskabets vedtægter. Vejledningen kan hentes hos til når du gerne vil oprette holdingselskab. Det hele går bare lidt lettere, når der er eksperter inde over det. Du er i trykke hænder hos de bedste selskabsadvokater, så du kan leve din drøm ud i livet. Og oven i alt det får du også en kapitalgodkendelse og registrering af ejere med i prisen. Det er jo næsten ikke til at sige nej til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.