Site icon htaps.dk

Magi i parforholdet

Kvinde i undertøj

Der er ingen opskrift på det gode, længerevarende romantiske forhold. Der er ingen opskrift på erotik, og der er ingen opskrift på god kemi mellem mennesker, selvom mange singler ville ønske det. At holde gnisten tændt i et kæresteforhold kræver, at man bliver ved med at investere tid og energi i hinanden. Gnisten kræver, at man i ny og næ prøver kræfter med nye ting sammen. 

Værdien i flot undertøj

Måske tænker du, at det er da ligegyldigt, hvad ens kæreste er klædt i. Så længe man elsker sin kæreste, er det jo det indre, der tæller. Og naturligvis er det det indre, der tæller. Men ville enhver mand eller kvinde ikke lyve, hvis de påstod aldrig at skænke påklædning en tanke?

Uanset om man er bevidst om det eller ej, så skaber tøj stemning. Festtøj skaber glæde, og arbejdstøj har en mere tung energi. En kilde til sjov i soveværelset kan være frækt undertøj. Prøv for eksempel en Nortie Gry Bundløs Bodystocking med lange ærmer og se, hvad der sker.

Selvforkælelse

Tag ikke frækt eller flot undertøj på, hvis det kun er for din kæreste eller partners skyld. Hele pointen med flot undertøj er nemlig sjovt nok, om du selv føler dig lækker og godt tilpas, når du tager det på. Det er nemlig dét, der for alvor virker tiltrækkende på din partner: at du stråler, og føler til tiltrækkende. 

Vælg derfor altid det undertøj, du selv synes bedst om. Øv dig gerne i at se på dig selv i spejlet på en ny måde. Kig på dig selv med fokus på at finde alle de træk, du faktisk elsker ved dig og din krop. Køb undertøj og lingeri, som fremhæver det gode. Alt for mange af os har vænnet os til kun at finde fejl, når vi står foran spejlet.

Exit mobile version