Shopping eller idyl? Disse steder skal du besøge

mm22

Trænger du til at komme ud og opleve lidt af vores smukke Danmark? Danmark har faktisk meget at byde på, så har du en weekend, hvor du gerne vil have lidt adspredelse, så kunne du prøve at opleve lidt mere af Danmark. Uanset om du er til shopping eller natur, historie og idyl, så har du nogle gode muligheder. Her vil vi give dig et godt bud på to steder, der er værd at besøge.

Tag på shopping i Aalborg Storcenter

For mange er det en ren terapi at shoppe, og så er det da altid spændende, om du kan gøre et ekstra godt kup eller finde noget superfedt. Er du træt af at shoppe de samme steder, og vil du gerne på en shopping tur, hvor du har alle de fede butikker samlet på ét sted, så skulle du prøve at vende næsen mod Aalborg Storcenter. Du kan gå og shoppe i ro og mag hele dagen indendørs, uanset om det står ned i stænger udenfor.

Aalborg Storcenter har et væld af butikker inde for de fleste brancher – og så er der en kæmpestor parkeringsplads med gratis parkering! I Storcenteret finder du blandt andet gode spisesteder, hyggelige caféer, masser af tøjbutikker, skobutikker, brugskunst, elektronik, nipsting og meget mere. Nyd en lækker is på en af de mange bænke mens du shopper – der er næsten alt, hvad hjertet begærer, og du vil sagtens kunne få en hel dag til at gå her.

danmark

Ud over de mange gode butikker, så findes der også ofte nogle spændende aktiviteter i storcenteret. I juletiden finder du den smukkeste julepyntning og julelys på de lange gange, og når der er events, hvor alle butikkerne går sammen, så kan der være rigtig mange penge at spare ved at vælge at handle i Aalborg storcenter. Sidst men ikke mindst, så skal den gode stemning bare opleves.

Oplev den idylliske ø, Fyn, og dens mange muligheder

Vil du gerne have en anden form for afbræk fra hverdagen og ud og nyde noget idyllisk, så kan du med fordel vende blikket mod Fyn. Fyn er efterhånden blevet en meget alsidig ø, hvor du mere eller mindre finder det hele. Øen er både præget af landbrug, industri, storby, historie og landligt idyl.

Fyn er nok det tætteste du kommer på den helt specielle Morten Korch stemning, som mange længes efter i dag med den meget travle og elektroniske tidsalder, vi er havnet i. På Fyn kan du se det flotte og hyggelige bindings værker, der pryder de ældre bydele og flere steder rundt om på landet. Tager du ind til storbyen, vil du kunne besøge den verdensberømte forfatter, H. C. Andersens hus.

Der findes også to prægtige turistattraktioner i form af Valdemar Slot og det smukke Egeskov slot, der er kendt med sin store voldgrav og fascinerende historie. Der er selvfølgelig også moderne områder på Fyn, såsom Tinderbox i Tusindårsskoven. Her afholdes massevis af koncerter med store navne fra hele verden. Elsker du at se på dyr, så tag en tur i Odense Zoo.

mølle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *