3 gode råd til et renere hjem

mm22

Der kan være mange gode grunde til at holde sit hjem rent og pænt. Ja, faktisk er der alle mulige gode grunde til at holde hele matriklen rydelig, såfremt du er så heldig at eje en have. Det giver nemlig nogle psykiske fordele i hverdagen, at dine omgivelser er pæne. Det kan måske lyde en smule skørt, at dine omgivelser kan give dig ro og overskud i hovedet, men den er god nok. Prøv at tænke på det omvendte scenarie. Et rodet hus, der oveni købet er beskidt. Det kan kun give anledning til stress i hovedet og i kroppen. Derfor får du her tre gode råd til at holde dit hus renere.

Hund i sofa

Få styr på hundehårene

Der er rigtig mange mennesker, der ejer en firbenet pelsbold. De er hamrende søde, men de er til gengæld også hamrende svære at holde rene. Hundehårene kan være svære at få buk med og netop af den årsag, skal du forsøge at gøre det. 

Første step er naturligvis at lave et område i huset, hvor din hund primært kan placere sig. Så undgår du hundehår i sofaen. Her kan du købe en behagelig hundeseng, din hund kan nyde at lægge sig i. Derudover kan du investere i børster, du kan rede din hund med, så størstedelen af hårene ender i skraldespanden og ikke i gulvtæppet.

Hold udendørsområderne ligeså pæne som indendørs 

Det er en udbredt misforståelse, at udendørsarealerne på din grund bare kan stå til, uden det har nogle konsekvenser for dig. Hvis du hver dag kigger ud ad ruden til en have, der ligner en tilgroet skov, kan det også give dig stress. Og ikke nok med, at du kan føle dig stresset, så kan du også føle dårlig samvittighed over, at det hele vokser og vokser. For haver vokser, og det bliver de ved med, indtil du gør noget ved det.

Et rent badeværelse

Hold badeværelset pænt og rent 

Et af de områder, som hurtigst bliver beskidt, men som samtidig er rarest, når det er rent, er badeværelset. Det skal næsten holdes vedlige dagligt, hvis det skal være rart at bevæge sig ud på toilettet eller i bad. Sørg derfor for at gøre det til en rutinesag at få skrubbet toilettet, at få rengjort spejlet, at få afkalket væggene i badeværelseskabinen. Du kan finde gode husmortricks til afkalkning af natursten, hvis du klikker på linket. Så er det bare med at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *