Nyd det naturlige i hverdagen

mm22

Vi har alle muligheder for at bruge naturen som en del af vores hverdag – det er en lease for sjælen, men det er også en god måde at vende tilbage til rødderne og blive mere bevidste om os selv og de valg vi træffer helt ubevidst i løbet af en helt almindelig dag.

Tag en time ud af kalenderen og brug en på at blive klogere på, hvordan du kan gøre noget godt – både for dig selv om for miljøet. Det behøver ikke at være et kæmpe skridt, for selv de mindste krusninger skaber ændring i overfladen.

Tag velovervejede beslutninger

Vil du gerne leve mere bæredygtigt er tiden for dig selv oplagt at bruge på at finde ud af, hvilke tiltag du kan gøre i hverdagen for at implementere en mere klimabevidst tilgang.

hænder med jord

Det betyder, at du kan overveje, hvilke ting, der er overkommelige, tilgængelige og mest overskuelige at overholde gennem længere tid. Hvis du bor tæt på dit arbejde er en ugentlig cykeltur i stedet for at snuppe bilen for eksempel langt mere overkommelig, end hvis du har 20 kilometer hver vej.

Vær hele tiden bevidst om, at selv små ændringer gør en forskel og i stedet for at gøre det hele på en gang og droppe det igen, så start i det små og byg langsomt på, så du skaber de bedste forudsætninger for succes.

Prioriter dig selv

Gennem hele livet har vi alle brug for at prioritere vores alenetid. Den tid, hvor vi ikke er omgivet af andre mennesker og bare kan fordybe os i egne tanker og følelser.

For nogen lyder det måske kedeligt, men det behøver det bestemt ikke at være. Vil du prioritere at lære dig selv bedre at kende, så behøver det ikke kun at betyde mindfullness og meditation – selv om det er et fantastisk redskab på vejen.

Det kan også betyde at du som kvinde måske investerer i en rabbit vibrator, så du kan blive klogere på din egen krop og det, den reagerer positivt på. Både, hvis du er single, men også, hvis du er i et forhold. Det giver dig en bedre forståelse for, hvad du godt kan lide og giver dig måske også modet til at hjælpe din partner med at blive klogere på din krop.

Når det kommer til mænd har vi en tendens til at tænke at ’FUCK ME SILLY’ er løsningen på alle problemer, men du kan også vælge at bruge din alenetid på en ny og spændende måde. Både i forhold til at udforske din krop, men også din bevidsthed omkring dig selv og den måde du lever på.

kvinde i skov

Det vigtigste er, at du prioriterer dig selv og sørger for at gøre noget, der giver mening i forhold til det du gerne vil opnå. Oplys dig selv om ting du er nysgerrig på og bliv klogere på både dig selv og resten af verden. Eller brug tiden på bare at være. Det i sig selv kan for rigtig mange af os være nok i sig selv. Bare du nyder det, så er det tid, der er godt givet ud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *