Ting at lave på en enlig hjemmeaften

mm22

Hverdagen kan nogle gange byde på stunder, hvor man går hen og keder sig. Alle har oplevet en stund, hvor alle ens venner har travlt, man kan ikke gå i byen, fordi man skal på job i morgen, hvor man allerede lavede en svipser ugen forinden, så det vil være for risikabelt at give det et skud alligevel, og pludselig er man kommet til den erkendelse, at man er på egen hånd hele aften.

Men hvad skal man så egentlig lave, når man endelig har tid? Det kan du få meget mere inspiration til, hvis du kigger med lige her.

God, middelmådig hygge

Det er lidt gammeldags kliché måske at sige at man kan bryde kedsomheden ved at finde en god film, smide nogle popcorn i mikroovnen også bare slynge sig tilbage i sofaen og bare nyde aftenen. I længden skal der bare heller ikke mere til.

tv_sofa

Er man typen, der er vant til at have børn, men dette er en friweekend, så kan man naturligvis skrue stemningen lidt op, udnytte at man er alene enten med nogle hurtige smut forbi kiosken efter en drink eller se lidt dansk porno og nyde, at man er alene.

Alternativt kan man også vælge at finde nogle hyggelige spil på nettet, sidde og fikse noget syvkabale, et par match-3-spil eller noget som ikke kræver den største aktivitet, men stadig formår at fange en, så tiden kan blive slået ihjel.

Nyde den friske aftenluft

Spørgsmålet er måske, om man overhovedet behøver at være derhjemme. Er man på en af de sene søndags aftener, hvor man blot venter på at være træt nok til at falde i søvn, så handler hele aftenen jo blot om at blive træt.

Er dette tilfældet kan man benyttet tiden mere fornuftigt og få sig noget frisk luft, imens man brænder den sidste energi af. Ikke nok med at dette vil gøre, at du formentlig kan falde i søvn hurtigere, er lidt frisk luft også godt for det mentale velvære, og fordi du er udenfor det traditionelt støjende rum, der for en sjælden gangs skyld er stille, så vil det være et tydeligere afbræk at være udenfor dette nu livløse rum.

Denne aftenluft kan sagtens lige tage forbi en aftencafé, hvor man tager en varm kakao, der skal bringe varmen til kroppen, så den håndterer den kølige luft – men pointen er lidt at selv på en begrænset dag, så er mulighederne mere endeløse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *