Sådan sikrer du dig en gratis parkeringsplads hver dag

mm22

Findes der noget værre end at køre rundt i byen – måske på vej til arbejde eller på vej hjem efter en stressende indkøbstur – og vide, at der sikkert ikke er nogen frie parkeringspladser? At du muligvis må køre langt væk fra din bolig for at parkere, og dermed risikerer at få en parkeringsbøde?

Hvis du døjer med dette daglige problem – ligesom mange andre – så kan du glæde dig ved, at der rent faktisk er en løsning. Du kan nemlig bare lave en aftale med et firma, der tilbyder gratis parkeringskontrol for private.

gratis-parkeringsvagter

Derfor bør du have parkeringskontrol

Problemet er ofte, at parkeringspladserne i byen bliver fyldt op af biler, der egentlig ikke har noget at gøre dér. Det kan være personer, der kommer langvejsfra og som mangler et sted at stille bilen over weekenden. Og det kan være folk, som ikke gider at betale deres afgift ved deres egen bolig, så de vælger i stedet de parkeringspladser, der egentlig er ment til dig.

Men hvis du vælger at ansætte et firma, som holder kontrol med parkeringspladserne ude foran dit hjem, sikrer du dig altid at have et sted at parkere din bil.

Hvordan kan det være gratis?

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men du kan sagtens hyre et parkeringsfirma helt gratis. Årsagen er egentlig simpel: Du laver en aftale med firmaet om, at de skal holde øje med nogle bestemte parkeringspladser, som knytter sig til din ejendom. Du – og andre beboere – får særlig godkendelse til disse pladser, og det kan I så bevise med et lille skilt i jeres forrude.

Firmaet, til gengæld, tjener penge ved at inkassere de bøder, der kommer fra uindbudte gæster på parkeringspladserne. På den måde er det en win-win-situation, da I får gratis parkeringskontrol, og firmaet tjener penge på at udføre denne kontrol. 

Hvem kan få gratis parkeringskontrol?

De fleste parkeringsfirmaer opdeler deres potentielle kunder i to kategorier: Boligforeninger og virksomheder. Det vil sige alle arealer, som i realiteten er privatejede. Du kan altså lave en aftale med et parkeringsselskab, hvis du er medlem af en bolig- eller grundejerforening, eller hvis du arbejder ved en større virksomhed.

Hvis du for eksempel vil have gratis parkeringskontrol ved dit private hjem, bør du tage kontakt til din forening og lave en aftale med de andre beboere. Ligeledes kan du henvende dig til din chef i din virksomhed og sige, at det her faktisk kunne være en god løsning, der kommer alle i firmaet til gode.

Lav en gratis aftale med et parkeringsfirma

Vælg blandt de bedste

Der findes flere forskellige parkeringsfirmaer i Danmark, du kan vælge mellem. 

Det bedste parkeringsfirma yder denne service helt gratis. Her får du som kunde selv lov til at fastsætte de forskellige regler og vilkår, du synes skal gælde for brugen af parkeringspladsen. Og så får du også mulighed for at indgå et samarbejde uden fast binding, så du kan opsige aftalen med få dages varsel. 

Det bedste parkeringsfirma har også ansat parkeringsvagter med den helt rette baggrund. Det er nemlig vigtigt, at parkeringsvagterne er uddannede med de rette certifikater, og at de bærer uniformer, så det er tydeligt at se, at de har autoritet. Slutteligt modtager de også en fast løn efter gældende overenskomst for parkeringsvagter, så du sikrer dig, at vagterne opfører sig fair og objektive, når de deler bøder ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *