Undgå fast fashion og impulskøb ved at forberede dig i god tid til din graviditet

mm22

Er du for nylig blevet gravid? Måske det er dit første barn, som er i vente, og du har ikke før prøvet, hvordan det føles at være gravid? Da er der et par ting, som er gode at vide. Især i forhold til hvilket tøj, som det er rart at gå rundt i, og hvornår det er på tide at tage ventetøjet i brug. 

For langt dit fleste gravide vil det være nødvendigt at anskaffe sig noget ventetøj. Ventetøj er tøj, som er specielt designet til gravide. Det er altså designet til at skulle passe til en ekstra stor, gravid mave. 

Det er især i forhold til bukser, at det kan blive en nødvendig at købe nogle såkaldte ventebukser. Mange vil godt kunne bruge mange af de bluser, toppe, kjoler og tunikaer, som de allerede har. Men det er sværere at få bukserne til at passe. Dette gælder især, hvis du går meget i jeans. 

Gravid kvinde

Derfor er ventebukser en god idé

Med jeans og andre bukser, som typisk skal lukkes på den ene eller anden måde i taljen, vil der sandsynligvis komme et tidspunkt i løbet af graviditeten, hvor du ikke længere kan passe bukserne. Det begynder at knibe med at få bukserne spændt, og til sidst er det helt umuligt. 

Det er her, ventebukserne kommer ind i billedet. Ventebukser er typisk behagelige og løse bukser, som har en elastik foroven. På denne måde kan bukserne justeres løbende, som din mave vokser. 

Hos https://mamamilla.dk kan du finde et stort udvalg af bukser, shorts og leggins til gravide. Du kan samtidig få hjælp til at finde de bukser, som passer netop til dig. På denne måde undgår du at købe en masse tøj, som du ikke har brug for, og på denne måde spilde jordens ressourcer.

Beskyt klimaet ved kun at købe det nødvendige

Det er en god idé, at du får købt det nødvendige ventetøj i god tid, fordi du da undgår at komme ud i desperate situationer. Når man er under pres i forhold til et eller andet, er det nemt at komme til at købe ting, som man ikke har brug for, for simpelthen at undgå en træls situation. Dette er dog ikke godt for klimaet, fordi du oftest vil komme til at købe ting, du ikke har brug for, og som du dermed vil ende med at smide ud. 

Ved at købe ventebukser i en god kvalitet fra MamaMilla undgår du fast fashion samt impulskøb. Du har styr på situationen og køber kun det, som du rent faktisk skal bruge. Denne omtanke er en måde at beskytte klimaet. 

baeredygtighed

Glem ikke det sjove

Glem ikke, at det er en gave at få børn, og at du selvfølgelig gerne må se lidt lækker ud under graviditeten. Køb ventebukser fra MamaMilla og se skøn og dejlig ud med din gravide mave. 

Der er ingen grundt til at skjule sin gravide mave. Det vigtigste, når du køber ventetøj, er, at tøjet er behageligt og rart at bevæge sig rundt i. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *