Når hverdagen kører

mm22

Vi kender det alle sammen. Når hverdagen kører derudaf, falder vi gerne ind i rutiner, som gør det nemt for os at komme gennem dagen, og få den til at fungere. Det gælder også den mad, som vi laver i hverdagen. Det er ofte en håndfuld retter eller to, som vi veksler i mellem. Ikke fordi det er det eneste, som vi kan lide, ikke fordi vi ikke har tid til at tilberede noget andet, ikke fordi vi ikke kan finde på noget andet, vi følger blot vores vaner, og gør, hvad der for os er nemt. Men af og til er det nu dejligt med en ny ret, og her er det så at kigge i kogebøger eller søge på nettet, for at finde inspiration.

ost

En madplan kan hjælpe

Hvis du gerne vil have nogle nye retter presset nemt ind i din hverdag, så kan det være en god idé at sætte sig ned og bruge lidt tid på at lave en madplan en uge frem. Vælg nogle retter, som passer til den tid, som du har til rådighed til at tilberede maden. Du kan for eksempel finde inspiration til hverdagsretter hos vildmedmad.dk. Her finder du et bredt udvalg af retter, der er lige til at gå til. Alle er nemme at tilberede, velsmagende og passer perfekt ind i hverdagen.
Du kan også finde opskrifter på de retter, som du i forvejen laver, men forny dem, ved at tilberede dem lidt anderledes.

Lasagne

Pimp hverdagen

Det er ofte ikke ret meget der skal til, for at løfte en af dine klassiske retter. Det kan for eksempel være en gang spaghetti med kødsovs, som der i ny og næ kæles lidt ekstra for. Det kan være ved at vælge en anden type spaghetti eller ved at variere smagen og indholdet i kødsovsen. Det kan gøres ved at krydre anderledes eller tilsætte flere eller andre grøntsager i kødsovsen. Et simpelt pift kan også være at tilføje revet parmesan i en god kvalitet til at drysse over sin fyldte tallerken. Det kan tilføre lidt ekstra glæde i hverdagen, når noget er velkendt, men alligevel har det ekstra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *