Nyhederne til din indretning og din bolig

mm22

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der vil gøre alt for at have et hjem, som dem det er muligt at se online på diverse sociale medier, i boligmagasinerne og i de boligprogrammer, der bliver vist fra en side af på TV. Dog kan det være svært at nå frem til et sådant resultat, og derfor skal man vide, hvor man skal starte. Ofte er det en god ide at holde øje med de nye tendenser, der er inden for bolig og indretning, og så benytte sig af dem. Læs om nyheder på et nyhedssite som dagens.dk.

Bolig

Kombiner det naturlige med det rå 

Nogle af de ting, som der er fremme lige nu, er heldigvis ganske lette at få integreret i ens indretning. Her er det nemlig især det skandinaviske indtryk, der vinder frem, og det betyder, at du skal finde alt, hvad der har med nordisk islæt at gøre frem igen. Det er blandt andet noget, der kommer kraftigt til udtryk i de materialer, som der i dag bruges i de danske hjem. Her er der tale om de meget naturlige såsom rå beton og træ, som der kombineres med det mere industrille som jern. Det er således nogle stærke forhold, der her sammensættes.

Det skal være lys og let 

Hernæst skal du have fokus på det levende og lyset i hjemmet. Der skal være masser af naturligt lys, og derfor bør du vælge lyse nuancer til alt, og du skal være god til at åbne op for dine vinduer, således de ikke skærmes af, af for eksempel en sofa, der placeres foran dem. Og så skal du bringe masser af liv og frisk energi ind i dit hjem for eksempel med nogle store og grønne planter, der også kan pynte smukt. Forsøg dig også gerne frem med mange bløde genstande såsom puder og plaider.

Have

Husk din have 

Dog er det ikke kun det indendørs, du skal have fokus på, når du skal indrette. For at skabe et helhedsindtryk af dit hjem, der går i tråd med de nyeste tendenser inden for et moderne hjem, skal du også vende dit blik mod din have – hvis du har sådan en. Denne skal nemlig også være stilren og minimalistisk, som resten af indretningen. Derfor bør du sørge for en smuk hæk, der giver dig privatliv og ly for solen, nogle farverige blomster i både bede og krukker og en stor terrasse samt grøn plæne, som er let at holde. 

En naturlig forlængelse af dit hjem 

Når du har skabt dit udendørs rum, kan du gøre det endnu mere stemningsfyldt med diverse bløde møbler, lanterne og lyskæder, og du kan supplere med for eksempel en bålplads og en grill, der kan sørge for at trække dig noget mere udenfor. Hvis du får skabt en grøn oase, vil du føle, at dit hjem er blevet større, idet der er kommet en naturlig forlængelse af det lige uden for døren, og det vil med sikkerhed blive det sted, som du helst vil opholde dig, når vejret er til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *