Tre måder du kan sætte fokus på din velfærd

mm22

Det er vigtigt at passe på sig selv – og det gælder både ens krop og ens sind.

Alt for ofte er der for meget fokus på, hvordan vi holder kroppen rask, men alt for lidt information om hvordan vi gør det samme med vores sind. Derfor har vi her samlet tre måder hvorpå du kan sørge for din egen psykiske velvære.

sove

Sørg for at få en god søvn

Søvn er noget af det allervigtigste vi mennesker skal gennemføre hver eneste nat. Hvis vi går for længe uden god søvn, så kan det påvirke både vores sind og vores fysiske sundhed.

Så sørg endelig for at få en god søvn hver nat med en god aftenrutine. Hold dig væk fra skærme og giv dig i stedet til at læse en god bog i timen op til, at du skal sørge.

Hvis du stadig har svært ved at falde i søvn, så kan du kigge lidt efter den bedste kugledyne på markedet. En kugledyne kan virke dejligt afslappende på kroppen og hjælpe dig med at falde hen om aftenen.

Dyrk motion

Fysisk sundhed er ikke vigtigere end psykisk sundhed, men de to ting hænger nu sammen. Så hvis du gerne vil føle dig sund og frisk, så er det også vigtigt at dyrke lidt motion.

Du kan blandt andet begynde at dyrke en motionsart, som i forvejen meget fokus på at opnå balance i sindet, som for eksempel yoga. På den måde undgår du, at din nye vane med at dyrke motion ikke bliver til en form for straf for dig selv eller at du presse dig selv for hårdt.

hjemmeside

Udtryk dig selv kreativt

En anden oplagt måde at opnå mere velvære på er ved at udtrykke dig kreativt.

Alle mennesker er født kreative og det er blandt andet derfor børn de er så gode til at lege, når de er små. De er i fuld færd med at forstå verdenen omkring dem og deres egne følelser og tanker ved at udtrykke dem selv kreativt.

Når vi bliver ældre, har vi det bare med at glemme, at vi egentlig er grundlæggende kreative væsener. Men du kan sagtens finde vej tilbage til det igen.

Du kan enten finde malerpenslerne frem, den gode gamle guitar eller sætte dig ned foran tastaturet og starte din egen blog. 

Hvis du går i gang med blogskrivning, kan det være en god lige at undersøge, hvad DNS egentlig er for noget og hvilken indflydelse det kan have for dig og din blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *