Find de bedste Black Friday tilbud

mm22

Efter at året 2020 har været præget af kaos i alle mulige og umulige former, er det dejligt at se visse ting forblive ved det gamle – og trods alle tænkelige hindringer, kommer Black Friday i år lige i tide til at give dig mulighed for at få lidt adspredelse.

Tilbringer du grundet årets omstændigheder mindre tid på arbejdspladsen og mere tid derhjemme end vanligt, kunne det jo tænkes at du trænger til et nyt TV eller gerne vil krydse alle julegaver af listen, så du ikke behøver frygte december stressen!


Black Friday er dog mere end blot en mulighed for at høste dusinvis af tilbud. Det er også en jagt efter de helt rigtige tilbud. Nogle gange kan der være penge at spare, ved lige at slå koldt vand i blodet og bruge tid på research, inden du kaster penge efter de gode Black Friday tilbud, d.27 november 2020.  

Hånd der holder pengesedler og mobil

Tjek altid på nettet

For mange danskere er det en hyggelig tradition at vente spændt på Black Friday og dernæst bruge adskillige timer på at jagte de gode tilbud, når fredagen endelig går i gang. Det er en dag hvor store flokke af mennesker går rundt fra tidlig morgen til sen aften i bybilledet mens andre tilbringer dagen, ja endda natten, derhjemme foran computeren.

Uanset om du står i en fysisk butik på Black Friday, eller surfer tilbud fra egen sofa, er det en god ide at holde øje med priserne på nettet. Når du finder et godt tilbud, så tillad dig selv at vente med købet indtil du har tjekket:

  1. Hvad koster varen normalt, og er der tale om et reelt tilbud?
  2. Kan varens fås billigere et andet sted?


Mange gange kan man være heldig at flere butikker sætter samme vare ned, og nogle butikker har en kedelig tendens til at smække et stort “TILBUD, 100 KRONER BILLIGERE” mærke på varen, selvom den reelt altid har kostet 100 kroner under normal udbudspris i butikken.


Står du i en fysisk butik, så smid lidt mobildata efter dette formål og brug din mobils webbrowser til at undersøge sagen.

Ung kvinde med indkøbsposer over den ene skulder

Kontakt din vennekreds 

Har du nogle helt særlige varer eller genstande du ønsker at anskaffe på Black Friday, så tjek hvem i din sociale cirkel der ligeledes shopper gode tilbud på dagen. 8 øjne er bedre end to, så uanset om du bliver derhjemme og veninderne shopper i byen eller i alle nøjes med at nyde Black Friday fra stuen, kan i holde øje med om lige netop den saltkværn som du gerne vil have er at finde til en billig pris, i den online shop hvor din veninde er ved at købe sko. Hjælp hinanden med at holde udkig.

Hold også øje med de sociale medier – mange privatpersoner deler de bedste tilbud gennem Facebook, Instagram og snapchat. Dette sker både som en velment gestus, når moster Oda vil fortælle alle andre at oksekød kan fås til næsten ingen penge ved det lokale supermarked, eller som blær, når en af vennerne dele et billede af det nye TV. Uanset grunden, er pointen at deres gode tilbuds fund også kan blive dit.

Så vær på vagt og holde øje med alle de gode tilbud, så du kan finde de bedste af slagsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *