Sådan finder du det perfekte sofabord

mm22

Hvis du skal ud at købe nyt sofabord, finder du snart ud af, at der er mange forskellige sofaborde at vælge imellem. Det kan virke helt uoverskueligt. Men fortvivl ikke for der vil hurtigt være mange modeller, som kan udelukkes, da de ikke vil passe til dig og dit behov. Og der skal samtidig nok være et, som er ideelt til dig.

Kvadratisk bord

Hvad skal det bruges til?

For nogle vil det rette sofabord være mest en pyntegenstand i stuen. Det skal primært passe ind i den øvrige sammensætning af møbler, så det fremstår naturligt i sammenhængen, men skal ikke udfylde andre behov end det. Andre ønsker et praktisk møbel, som gerne må have noget opbevaringsmulighed nedenunder som for eksempel en hylde eller skuffer til magasiner, fjernbetjeninger og lignende. Her er det en god ide at prøve af, om de ting, som skal ligge der, rent faktisk kan være der. 

Der er nogle hjem, hvor man ofte benytter sofabordet som spisebord, måske mens man sidder og ser tv. Her ved man, at der vil være høj risiko for at spilde mad på bordet, så dette skal have en overflade, man let kan rengøre efter brug. Desuden skal sofabord og sofa gerne passe nogenlunde sammen i højde, så man kan sidde ordentligt, mens man spiser. Og er man mange i familien, skal bordet være så langt, at der er tilstrækkeligt med plads til alle tallerkener.

Rektangulaert bord

Hvis man ikke har en puf til sofaen, kan et sofabord også bruges som støtte til benene. Sådan et bord må godt være lidt massivt, så det ikke står og vakler eller går i stykker under vægten fra folks ben. Efter en lang dag er det i hvert fald fristende at smide fødderne op på sofabordet, mens man flader ud foran fjernsynet med en stor pose slik. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *