Nysgerrig på alternative behandlingsformer? 

mm22

Er du nysgerrig på alternative behandlinger og de muligheder der gemmer sig her? De mere alternative tilgange til krop og behandling som for eksempel akupunkturen vinder stille frem. Det kan være både effektivt og virkningsfuldt at overgive sig til de healende hænder. Behandlingerne kan både afhjælpe psykiske og fysiske udfordringer, så hvis du bakser med noget i sind eller krop, så læs med her.  

 

Den gamle kinesiske tradition 

Akupunktur er en gammel kinesisk naturtradition, hvor kroppen behandles ved at stikke ganske små nåle i hud og muskler. Det er en alternativ behandlingsform, som har vundet frem i de seneste år. Læger og fysioterapeuter kan finde på at foreslå denne behandling, hvis man bakser med fysiske problemer. Du kan orientere dig i behandlinger ved akupunktur valby, hvor de er specialiseret i akupunkturens potentialer 

Det er ikke blot fysiske spændinger akupunkturen kan hjælpe med, det kan også være hjælpsomt ved mentale og psykiske udfordringer og problemer. For eksempel kan akupunktur også hjælpe dig på vejen til et rygestop, og nogle mener sågar at det kan hjælpe på fertiliteten.   

En rejse ind i sindet

Hypnose kan måske virke grænseoverskridende på mange, men det tilbyder til gengæld mulighed for behandling af næsten alt. Ved en hypnotisør kan du blive kureret for din frygt for edderkopper eller din skræk for højder.  

Ved at rejse tilbage i tid, for eksempel ind i et tidligere traume, kan man med en hypnose konfrontere en hvilken som helst frygt. Det du frygter, er ofte et resultat af en tidligere oplevelse og ved at genbesøge den, kan man med en hypnose forsøge at få bugt med den 

 

Fra krop til sind 

Krop og sind er forbundet og det er blevet en ganske normal at koble fysiske og psykiske problemer sammen. Manuvision er et udtryk for et helhedsblik på kroppen, hvor den fysiske behandling og samtalen knyttes sammen. Her masseres man af terapeuten, som forsøger at forløse både de fysiske smerter men også de psykiske, som måske har sat sig i kroppen.  

Ved at trykke bestemte steder på kroppen kan bestemte følelser melde sig. Derfor kan man gennem en manuvision-behandling opleve at blive healet både fysisk og psykisk. Og det går måske op for en, at man går rundt med en psykisk belastning som sidder fast i kroppen.  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.