Almue fodlister og stuklister er blevet meget populært igen

mm22

Høje paneler, stukrosetter og stuklister er noget vi ofte forbinder med de gode gamle dage, hvor kun de mest velhavende indrettede deres hjem med denne form for udsmykning.

Der er sket en vanvittig udvikling indenfor stuk

I mange år fra og efter stukkens oprindelse og første brug, har stukken været forbeholdt noget de rige kun havde. Stuk var en form for udsmykning, som selvfølgelig havde den evne at modstå slag, men havde også et ry for at være noget kun de rige havde, fordi det kostede unødig med midler dengang at bruge i indretningen.

Sådan er det ikke længere. Inde på hjemmesiden https://www.stukeksperten.dk kan du læse og se billeder af alle mulige former for stuk, og du vil også hurtigt gennemskue at der er sket en ragende udvikling indenfor området.

Der er pris og design for alle

Prisen er til at have med at gøre. Faktisk siger man at det er en investering for folk der ønsker at sælge deres bolig, at de prioriterer at indrette rummene med diverse former for stuk, fordi prisen for at få det monteret er mindre end prisen du kan få for din bolig med stuk kontra uden.

Du vil også hurtigt gennemskue at der er udviklet på andet end prisen. Designene er nemlig tilpasset det der netop har ændret sig gennem årene – den mere minimalistiske og stilrene stil.

Du kan derfor både finde stukløsninger der både vil passe til den lejlighed der bærer et ældre præg med højt til loftet og gamle trægulve men også til det nybyggede hjem, der måske nærmere virker som en White Box der maksimalt har fået en undertone af beigefarvede vægge.

Høje paneler og stuk som i de gode gamle dage. Foto: Unsplash

Fodlister i forskellige designs

Også indenfor fodlister og paneler er der sket en udvikling, som er til at mærke på og det er blevet vanvittig populært at bruge almue fodlister i hjemmet igen. Fodlister er generelt en ting i et hvert byggeri, der ikke undlades fordi den også har den praktiske funktion som at beskytte væggene mod de hårdeste spark og slag.

På hjemmesiden https://www.stukeksperten.dk/fodlister kan du dog få en virkelig øjenåbner for, hvad der rent faktisk er udviklet på i forhold til selve designet. Ved nogle er det den klassiske model der tiltrækker, men der er også mulighed for at få den mere bløde finish ind i form af almue-fodlister.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.