Medbring det varme og kolde til turen

mm22

Vi bliver mere og mere glade for naturen, og det er også forståeligt. Naturen er med til at skabe ro og sætte tempoet lidt ned. I naturen går alt langsomt, og der er en vis ro ved at befinde sig derude. 

Så derfor er det også meget normalt, at vi mennesker begynder at søge mere og mere derud, når vi gerne vil slappe af, være sammen med familien eller komme tæt på vennerne. 

Naturen er det perfekte udflugtssted, og derfor er det også godt, når vi har det bedste udstyr med til turen i naturen, så vi kan nyde en lækker picnic midt i skovens grønne træer. 

gourmet

Pak flamingokasserne med maden

I har planlagt at tage en tur ud i skoven for at nyde lørdagen eller søndagens frokost, og det er også en perfekt idé. Men I ved ikke, hvordan I skal kunne tage andet med end myslibarer og frugt. 

Men der er en mulighed, hvor I kan lave lækre varme og kolde retter til skovturen, samtidig med at retterne forbliver varme og kolde. For hvis I investerer i et par flamingokasser, så er problemet løst.

Flamingokasser kan nemlig både holde på varmen i varme retter, men de kan også holde kolde retter kolde i længere tid. For at være helt sikker på, at de kolde retter forbliver kolde, så kan du med fordel lægge et par køleelementer derned. 

picnic kurv

Den gode stemning omkring maden i skoven

Det kan godt være, at vi tager ud i skoven for at sætte tempoet ned og virkelig komme tæt på hinanden, men det betyder ikke, at vi ikke kan nyde den lækre mad, som vi kan tilberede derhjemmefra og medbringe. 

Maden er nemlig noget vi kan være fælles om og skabe en god stemning omkring. Det behøver nemlig ikke kun være tørrede frugt, knækbrød og kaffe, som vi medbringer til skovturen. Der må gerne være luksus samtidig med roen. 

På denne måde kan I sikre jer, at I både får den afslapning og ro, som familien eller vennerne ønsker i samværet med hinanden, men I kan også nyde selskabet med en god varm ret og et glas rødvin eller en kold øl. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.